29 Feb 2008

Readers, Raquel. Raquel, readers.

Posted by walterheck

Meet Raquel, the girl that makes me feel butterflies 🙂

cimg3736.png

Subscribe to Comments

9 Responses to “Readers, Raquel. Raquel, readers.”

 1. What’s that ugly, hairy thing she’s holding?

   

  Ruud

 2. So sweet!

   

  Ligia

 3. *zorgt dat Walter langer in Braz blijft* 😉

   

  Diederik

 4. Dat is/was je ticket wel waard zeker?!

   

  Pietertje en Jenna

 5. He Heck,

  Ik barste bijna in lachen uit toen ik het van Ruud hoord. Je luistert in ieder geval niet echt naar je eigen advies over vrouwen. Maar goed, luisteren is nooit je sterke kant geweest en soms is het ook beter om jezelf niet al te serieus te nemen. Het ziet er in ieder geval schattig uit zo’n verliefde Walter. Veel succes ermee en mocht je ooit nog iets willen uitzoeken i.v.m. migratie of zo dan hoor ik het wel van je.
  Groeten,
  Branco

   

  Branco

 6. zorg dat walter eerder uit brazilie terugkomt (Grapje). Maak er wat moois van en het beste met je gezondheid! Och was ik maar……………

   

  ineke

 7. Süss!
  🙂
  First: I loved that post, but I look terrible in the pic!
  😉
  Second: I must say that I feel the same, and I take you seriously, ´cause I hate been stupid or playing with feelings, mainly to the great and kind people´s heart – and this is you are for me. So, you may be open to feel and keep having these wonderful times we´re having together, and you don´t need to fear anything. I never hurt the ones who make life more special and sweet to me. 🙂

  I kiss you! =*
  Vanilla. 😉

   

  Raquel

 8. […] My relationship with Raquel ended as quickly as it started. I broke up with her after some pretty nasty events. It’s sad, […]

   
 9. Het zal mijn leeftijd wel zijn, maar ik had niet echt door dat jullie samen een relatie hadden. Ik dacht wel in jouw schrijfsels te lezen dat R. jou (en jij haar) wel erg aardig vond. Dit alles heeft mogelijk ook te maken met het feit dat ik niet zo’n trouwe lezer van je weblog ben, waarvoor excuus. Heb je erg last van liefdesverdriet? Omdat alles twee kanten heeft zegt je ‘wijze’ tante dat dit je wel/ook de kans biedt om weer een andere, boeiende, leuke, warme en sexy vrouw te ontmoeten …..

   

  Je tante Trees