19 Jan 2008

New pictures online!

Posted by walterheck

When looking for a specific picture from Slovakia I noticed that I never uploaded the pictures from Czech Republic, Slovakia and theway back to Rotterdam through Hungary, Austria and Germany. I uploaded them now so go take a look!

I also uploaded some pictures from meetings and random views here in BH and some pictures from the christ’s statue in Rio.

Subscribe to Comments

2 Responses to “New pictures online!”

 1. Paar woordjes als commentaar op je foto’s. De shots worden steeds artistieker, zie foto van jezelf in het raam. Overigens blijkt daaruit ook dat je je nieuwste bril nog steeds hebt!

  Appartement ziet er geweldig uit. Je plaatjes van BH geven een fraai beeld van de stad.

  Hoop dat je plezier in het leven daar houdt ook nu het even wat serieuzer wordt.

  Groetjes,

  Pa.

   

  Pa

 2. Jaa, het is gelukt! ik heb je blog gevonden! niet dat die moeilijk te vinden was… ik had er gewoon nog geen moeite voor gedaan. Maar Merel, Ewoud en Olav wisten mijn schuldgevoel daarover de afgelopen tijd zo aan te wakkeren dat ik nu toch maar eindelijk eens de moeite heb genomen. Maar nu loop ik dus ongeveer een jaar achter… Dus voordat ik nuttig commentaar ga geven duurt nog wel even. Maar goed, dan heb je iig weer eens wat van me gehoord, in de wetenschap dat ik mijn leven zal beteren 😉 Tot snel en hou je goed!

   

  Nicole